Bejelentkezés / Íratkozás

T Á J É K O Z T A T Ó

BEJELENTKEZÉS / ÍRATKOZÁS


Értesítjük a Tisztelt szülőket/és törvényes képviselőket hogy Ada község területén az óvodákba – óvoda, napközi, bölcsőde – a BEJELENTKEZÉS/ ÍRATKOZÁS a 2022/2023-аs tanévre vonatkozóan 2022. május 10-től 2022. május 31-ig történik az „e-uprava” portál segítségével.

A szülő választhat, hogy melyik óvodába (épületbe illetve csoportba, korosztálytól függően) íratja be gyermekét.

Kivételesen azon gyermekek – a félnapos tartózkodásra – akik 2022. szeptember 1-ig betöltik a 3 évüket beíratkozhatnak magyar nyelvű csoportba Adán a Pitypang épületbe a Mite Radujkova 6. sz. alatt, és Moholon a Bóbita épületbe a Titó Marsall 108. szám alatt. Szerb nyelvű csoportba a gyermekek Adán a „Srce” épületbe íratkozhatnak a Tito Marsall 31.. sz. alatt, Moholon pedig a „Veseljko” épületbe a Novak Radonić 17. sz. alatt.

Emlékeztetjük a szülőket, hogy az öt és fél évestől a hat és fél éves korú gyermekeket (2016.03.01- 2017.02.28. született gyerekek) KÖTELESEK beíratni az iskolai előkészítő programba. Ha ezt elmulasztják megtenni, akkor a szülő vagy a törvényes képviselő büntetésben részesül.

A mennyiben a szülőknek/törvényes képviselőknek nincs módjuk a kérelmet elektronikus úton benyújtani, kivételesen átvehetik a gyermek intézménybe történő bejelentésére vonatkozó űrlapot 2022. június 01-től 2022. június 07-ig és ezt benyújthatják 2022. június 07-ig az intézmény székhelyén (Ada, Mite Radujkov u. 6. sz.).

Аz orvosi igazolást 2022. augusztus 25-ig kell leadni.

Kérjük a szülőket, hogy az iratkozást a megadott határidőn belül végezzék el!

A fenti weboldalhoz való kapcsolódás alkalmával a „szolgáltatások”(„услуге”) alkalmazás kiválasztását követően a „gyermekek”(„деца“) majd az „e-óvoda”(„е-вртић“) kiválasztása szükséges. Ezt követően a „segítség”(„помоћ“) alkalmazásban a felső sávban, majd a bal oldalon „a meghagyás létrehozása felhasználói névvel és jelszóval“(„креирање налога корисничким именом и лозинком“) és „bejelentkezés felhasználói névvel és jelszóval“(„пријава корисничким именом и лозинком“) alkalmazások kiválasztása szükséges. (ezen alkalmazásokban pontos információk találhatók a gyermekek bejelentésével kapcsolatban).

Az intézménnyel való kapcsolattartás a 024/851-131-es telefonon, valamint a cikajovazmajada@gmail.com elektronikus postacímen lehetséges.

Az intézmény szakszolgálata